Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g10g5.7kcal0.3g0.7g0.2g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g5.2g14kcal0.8g0g1.1g0g
Tomaattimurska 26g7.7kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g124kcal10.8g4.2g7g1g
Valittu annoskoko62g62kcal5.4g2.1g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal2.7g1.1g1.8g0.3g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570