Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g61kcal0g15.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Raparperi 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g147kcal0.6g35g0.2g1.4g
Valittu annoskoko62g73kcal0.3g17.5g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g37kcal0.2g8.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g118kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731