Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi19g23kcal0.6g6.3g0.1g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g10g14kcal1.2g0g1g0g
Margariini 80% keskiarvo6.3g44kcal0g0g5g0g
Perunajauhot,rainbow13g41kcal0g10.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g360kcal4.4g60g12.2g0.6g
Valittu annoskoko63g180kcal2.2g30g6.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g90kcal1.1g15g3.1g0.2g
Arvot/100g100g288kcal3.5g47.9g9.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901