Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g21g14kcal2.5g0.9g0.1g0g
Soijajauho rasvainen 3.7g17kcal1.3g0.9g0.9g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.1g6.8kcal0.6g0.1g0.4g0.6g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)2.1g5.4kcal0.3g0.7g0.1g0.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.1g14kcal0.6g0.1g1.2g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Oltermanni, perinteinen11g38kcal2.6g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g281kcal20.4g6.4g19.2g3.8g
Valittu annoskoko63g140kcal10.2g3.2g9.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna31g70kcal5.1g1.6g4.8g1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.1g15.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603