Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g10g47kcal0.8g7.1g1.7g0.4g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5.2g33kcal0g0g3.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g21g48kcal0.1g2.5g4.2g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g10g12kcal0.1g1.6g0.5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)16g80kcal0.7g8.9g5.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g438kcal3.4g40.2g30.6g3.2g
Valittu annoskoko62g219kcal1.7g20.1g15.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna31g110kcal0.9g10.1g7.7g0.8g
Arvot/100g100g351kcal2.7g32.2g24.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496