Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)6.3g23kcal1.9g0g1.7g0g
Parsakaali brokkoli 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu13g38kcal0.5g0.5g3.8g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g256kcal15.2g2.2g20.6g0.6g
Valittu annoskoko63g128kcal7.6g1.1g10.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g64kcal3.8g0.6g5.2g0.2g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382