Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)17g6.8kcal0.3g1.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)17g6kcal0.3g1.2g0g0.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g11g9kcal0.5g1.8g0g0.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g18g40kcal3.3g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g124kcal8.8g8.8g6g2g
Valittu annoskoko63g62kcal4.4g4.4g3g1g
Annoskoko puolitettuna31g31kcal2.2g2.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g99kcal7g7g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129791