Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g17g13kcal0.4g0.1g1.2g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g67kcal2g4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko63g33kcal1g2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal0.5g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612