Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell22g24kcal5g0g0.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka7.3g5kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 29g28kcal0.9g5.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g116kcal12.4g13g1.4g1g
Valittu annoskoko63g58kcal6.2g6.5g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g29kcal3.1g3.3g0.4g0.3g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.4g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566