Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi, pirkka1.6g2kcal0g0.4g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.3g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri 0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g68kcal4.6g4.6g3g0.6g
Valittu annoskoko62g34kcal2.3g2.3g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal1.2g1.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.7g3.7g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942