Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)6.3g6.3kcal1.1g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15013g49kcal3.6g0.2g3.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%7.5g6kcal0.2g0.5g0.4g0g
Ruistaikina Myllyn Paras25g71kcal1.2g7.9g3.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g293kcal14.6g17.4g18g2.8g
Valittu annoskoko63g147kcal7.3g8.7g9g1.4g
Annoskoko puolitettuna31g73kcal3.7g4.4g4.5g0.7g
Arvot/100g100g234kcal11.7g13.9g14.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498