Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.9g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Herne 4.7g3.2kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g54kcal1.4g7.8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko63g27kcal0.7g3.9g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna31g13kcal0.4g2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.2g1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644