Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g3.1g10kcal0.3g2.1g0g0.2g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g3.1g11kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan4.7g16kcal0.4g3.6g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkoviini kuiva 11g7.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g104kcal2g17.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko63g52kcal1g8.7g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g26kcal0.5g4.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g83kcal1.6g13.9g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275