Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g16g44kcal2.6g0g3.8g0g
Lohifilee 42g83kcal7.9g0g5.7g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g258kcal21.2g0.2g19g0.2g
Valittu annoskoko63g129kcal10.6g0.1g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g65kcal5.3g0.1g4.8g0.1g
Arvot/100g100g206kcal16.9g0.2g15.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391