Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty38g52kcal1.9g10.5g0.3g1.3g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 11g34kcal2.4g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g179kcal9g22.2g6g3g
Valittu annoskoko63g89kcal4.5g11.1g3g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal2.3g5.6g1.5g0.8g
Arvot/100g100g142kcal7.2g17.7g4.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234311