Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka10g15kcal2.4g0g0.5g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 4.2g5.2kcal0.9g0g0.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss1.8g7.2kcal0.2g0.9g0.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g2.1g2.1kcal0.1g0.1g1.1g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g107kcal8g3.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko63g54kcal4g1.9g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g27kcal2g1g2.2g0.1g
Arvot/100g100g85kcal6.4g3g7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653