Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)18g41kcal3.4g0g3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)17g8kcal0.3g1.4g0.1g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g13g44kcal1.7g8.6g0.4g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g193kcal11.2g21.2g7g3g
Valittu annoskoko63g96kcal5.6g10.6g3.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna31g48kcal2.8g5.3g1.8g0.8g
Arvot/100g100g154kcal8.9g16.9g5.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786