Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Paprika, punainen1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g52kcal3.2g5.4g1.6g1g
Valittu annoskoko63g26kcal1.6g2.7g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal0.8g1.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g41kcal2.5g4.3g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619