Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g23g13kcal0.3g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g73kcal3.6g5.8g3.6g0g
Valittu annoskoko63g36kcal1.8g2.9g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna31g18kcal0.9g1.5g0.9g0g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250