Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g9g9kcal1.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g48kcal5.6g0.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko63g24kcal2.8g0.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal1.4g0.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852