Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%3.9g10kcal0.6g0.1g0.8g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g1.1g0.7kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g51kcal2g3.2g3.2g0.8g
Valittu annoskoko63g26kcal1g1.6g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g13kcal0.5g0.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g41kcal1.6g2.5g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977