Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g6.5g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.3g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)15g6.1kcal0.3g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g10g4kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g48kcal3.4g4.4g1.4g0g
Valittu annoskoko63g24kcal1.7g2.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.9g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g38kcal2.7g3.5g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280934