Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Purjosipuli63g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Kiinankaali 50g10kcal0.8g1.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g225kcal8.4g29.2g7.4g8.6g
Valittu annoskoko620g113kcal4.2g14.6g3.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna310g56kcal2.1g7.3g1.9g2.2g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441