Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g140g1025kcal1.4g1.4g112.3g0g
Siirappi, tumma140g449kcal0.1g103.9g0g0g
Sokeri 140g570kcal0g140.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu57g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Neilikka, annos 4g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai316g1105kcal37.9g224.2g6.6g9.5g
Oivariini, 60 (100g)301g1655kcal3g3g180.6g0g
Liivatelehti, gelatiini80g280kcal68.7g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1003g2207kcal30.1g50.2g200.6g0g
Flora Vanilla 12%1003g1906kcal45.1g160.5g120.4g0g
Sokeri 341g1384kcal0g340.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka60g240kcal0g59.6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1204g3250kcal96.3g144.4g240.7g0g
Puolukka 1204g467kcal5.3g81.9g6g31.3g
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g29288kcal589.2g2634.6g1745.8g81.6g
Valittu annoskoko6200g14644kcal294.6g1317.3g872.9g40.8g
Annoskoko puolitettuna3100g7322kcal147.3g658.7g436.5g20.4g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103137