Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 200g558kcal30g52g8.6g78g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Tonnikala vedessä 1500g1567kcal336.6g0g22.5g0g
Sipuli 500g151kcal6.3g24g1g8.5g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g500g550kcal90g10g15g0g
Oliivi500g550kcal7g23.5g55g22g
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1350kcal0g0g150g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti100g500kcal24.9g33.3g28.8g28.4g
Soijakastike 200g121kcal10.3g19g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g14084kcal1410.2g466g685g323.8g
Valittu annoskoko6200g7042kcal705.1g233g342.5g161.9g
Annoskoko puolitettuna3100g3521kcal352.6g116.5g171.3g81g
Arvot/100g100g114kcal11.4g3.8g5.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125449