Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g500g2215kcal110g5g195g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g333g933kcal60g1.7g76.7g0g
Bataatti, kuorittu 1167g944kcal18.3g196.3g0.6g35g
Porkkana, keskikokoinen 65g333g93kcal2g19.8g0.7g8.3g
Paprika vihreä 500g106kcal4.7g12.5g1.5g9.5g
Paprika keltainen 500g151kcal4.7g25.5g1g10g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g667g733kcal153.3g0g13.3g0g
Vesi1167g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)117g47kcal1.7g7g1.7g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g667g513kcal10g66.7g23.3g13.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g11607kcal736g693g628.6g160.6g
Valittu annoskoko6200g5804kcal368g346.5g314.3g80.3g
Annoskoko puolitettuna3100g2902kcal184g173.3g157.2g40.2g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277740