Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2003g713kcal3.2g142.4g1.8g40.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g12g0.5g0g
Margariini 60%, keskiarvo 751g4001kcal2.5g2.6g450.7g0g
Kananmuna kuoreton 826g1179kcal103.3g2.5g84.7g0g
Sokeri 851g3456kcal0g850.5g0g0g
Maapähkinä 351g1992kcal89.7g46.3g150.7g55.4g
Korppujauho 1002g3668kcal105.1g750.2g10.3g53.1g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g100g341kcal12g60.1g2.8g12g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.7g12.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g31152kcal653.2g3795.6g1403.6g321.8g
Valittu annoskoko6200g15576kcal326.6g1897.8g701.8g160.9g
Annoskoko puolitettuna3100g7788kcal163.3g948.9g350.9g80.5g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739