Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2000g480kcal36g60g10g38g
Sipulikuutiot rainbow2000g200kcal30g30g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)200g1260kcal0g0g140g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki2000g3000kcal20g120g260g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12400g9880kcal172g420g820g104g
Valittu annoskoko6200g4940kcal86g210g410g52g
Annoskoko puolitettuna3100g2470kcal43g105g205g26g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81888