Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 841g641kcal145g0g5.9g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g2102g1366kcal35.7g252.2g0g0g
Palsternakka 420g267kcal2.1g49.6g1.7g18.9g
Kalaliemikuutio 31g94kcal3.1g10.5g4.3g0.3g
Vesi2803g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5.6g16kcal0.6g2.4g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12404g4770kcal373g629.4g24g41.4g
Valittu annoskoko6202g2385kcal186.5g314.7g12g20.7g
Annoskoko puolitettuna3101g1192kcal93.3g157.4g6g10.4g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075