Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3197g5435kcal639.5g0g319.7g0g
Ranskankerma Valio799g2238kcal20g28g223.8g0g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Flora ruokakerma 15 % 250g666g999kcal10.7g23.3g99.9g0g
Pekoni Pirkka746g2164kcal104.4g7.5g194g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g22104kcal1570g194.4g1678g27.2g
Valittu annoskoko6208g11052kcal785g97.2g839g13.6g
Annoskoko puolitettuna3104g5526kcal392.5g48.6g419.5g6.8g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161