Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha853g1416kcal162.1g0g85.3g0g
Keittojuurekset, apetit427g111kcal3.8g20.5g1.3g9.8g
Peruna, keskikokoinen 60g853g512kcal12.8g110.9g0.9g7.7g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1.1g0.8g2.7g0g
Kasvisliemikuutio 12g36kcal1.1g1.6g2.8g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g267g747kcal50.7g0.1g58.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g32g24kcal2.4g3g0.2g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g105kcal12g0g6.3g0g
Keittojuurekset, apetit32g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.2g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi236g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12416g6249kcal505.8g306g326.6g42.2g
Valittu annoskoko6208g3125kcal252.9g153g163.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna3104g1562kcal126.5g76.5g81.7g10.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250