Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit225g47kcal7.4g4.3g0g5.6g
Kukkakaali, pakaste, Apetit282g48kcal4.5g6.2g0.6g5.4g
Voi 51g368kcal0.6g0.2g41.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g177kcal12g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1280kcal49g21.4g111.4g22g
Valittu annoskoko621g640kcal24.5g10.7g55.7g11g
Annoskoko puolitettuna311g320kcal12.3g5.4g27.9g5.5g
Arvot/100g100g103kcal3.9g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584