Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit281g48kcal4.5g6.2g0.6g5.3g
Nakki, keskiarvo 67g157kcal7.7g0.8g13.9g0g
Flora margariini 60, annos 10g17g91kcal0g0.1g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g48kcal1.4g9.8g0.2g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Aurajuusto17g57kcal3.4g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g952kcal48.8g55.8g59.4g11.6g
Valittu annoskoko621g476kcal24.4g27.9g29.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna311g238kcal12.2g14g14.9g2.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140