Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 90g69kcal1.7g14g0.2g0.9g
Porkkana 158g52kcal1g8.8g0.3g4g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g90g18kcal1.1g2.9g0.3g1g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g57g158kcal10.7g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g593kcal29g51.4g26.4g11.8g
Valittu annoskoko621g297kcal14.5g25.7g13.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna311g148kcal7.3g12.9g6.6g3g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529