Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 225g39kcal4.1g0.9g1.1g4.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g63kcal2.2g12.8g0.4g0.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl180g153kcal2.5g7.9g12.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g131kcal0.2g0.2g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g798kcal19.2g48g57.2g11.2g
Valittu annoskoko621g399kcal9.6g24g28.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna311g200kcal4.8g12g14.3g2.8g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525