Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g191g180kcal1g42g1g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g225g292kcal47.2g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1246kcal102.8g101.6g43g4.4g
Valittu annoskoko621g623kcal51.4g50.8g21.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna311g312kcal25.7g25.4g10.8g1.1g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451