Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow394g79kcal11.8g7.9g0g9.8g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä44g79kcal1.2g5.2g6.1g0g
Vuohenjuusto President88g226kcal16.6g0.4g17.5g0g
Valkoviini kuiva 88g60kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1042kcal59.8g28g64.6g19.6g
Valittu annoskoko621g521kcal29.9g14g32.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna311g261kcal15g7g16.2g4.9g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744