Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 156g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.4g8.9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.4g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g513kcal36.2g38.8g20g13.6g
Valittu annoskoko621g257kcal18.1g19.4g10g6.8g
Annoskoko puolitettuna311g128kcal9.1g9.7g5g3.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436046