Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha1200g2040kcal228g0g120g0g
Tomaattimurska 2400g706kcal13.4g127.2g4.8g45.6g
Kidneypapu, suolaliemessä870g957kcal67.9g156.6g4.3g69.6g
Chili paprika punainen150g60kcal3g13.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)450g1994kcal99g4.5g175.5g0g
Paprika, punainen465g120kcal4.2g21.4g1.9g9.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g600g432kcal15g100.8g0.6g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g12778kcal872.8g872.4g615.2g252.2g
Valittu annoskoko6210g6389kcal436.4g436.2g307.6g126.1g
Annoskoko puolitettuna3105g3194kcal218.2g218.1g153.8g63.1g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057