Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1799g3058kcal341.8g0g179.9g0g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 112g386kcal11.5g78.7g1.3g3.9g
Vesi3148g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Soijakastike 135g81kcal7g12.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g8461kcal753.4g277.2g461.4g38.4g
Valittu annoskoko6210g4231kcal376.7g138.6g230.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna3105g2115kcal188.4g69.3g115.4g9.6g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891