Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2099g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi35g98kcal3.1g2.4g8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2323kcal265.9g0g139.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g1049g346kcal11.5g49.3g3.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1403g1068kcal26.4g217.4g2.8g14g
Sipuli (kuorittu)231g62kcal3g11.1g0.5g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g7794kcal619.8g560.4g308.6g35.8g
Valittu annoskoko6216g3897kcal309.9g280.2g154.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna3108g1949kcal155g140.1g77.2g9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571