Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaatti 200g46kcal1.1g6.9g0.6g2.8g
Parsakaali brokkoli 1600g561kcal73.9g31.2g4.8g40g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas200g560kcal38g0g44g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g3089kcal242.6g110g160.2g92.4g
Valittu annoskoko6216g1545kcal121.3g55g80.1g46.2g
Annoskoko puolitettuna3108g772kcal60.7g27.5g40.1g23.1g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264