Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3841g5480kcal480.2g11.5g393.7g0g
Tonnikala vedessä 698g729kcal156.7g0g10.5g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)279g129kcal4.7g22.3g2.2g4.5g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)698g2305kcal188.6g0g167.6g0g
Tomaatti, tuore698g142kcal4.2g26.5g2.1g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g17568kcal1668.8g120.6g1152.2g28.6g
Valittu annoskoko6216g8784kcal834.4g60.3g576.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna3108g4392kcal417.2g30.2g288.1g7.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388