Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus131g446kcal30.2g69.6g4.9g7.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.7g10.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Juusto, cheddar 78g323kcal20.1g0.1g26.9g0g
Emmental juustoraaste valio21g81kcal6g0g6.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4.2g13kcal0.7g0.3g1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl23g30kcal3g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g2838kcal206.4g155.4g152g18g
Valittu annoskoko623g1419kcal103.2g77.7g76g9g
Annoskoko puolitettuna311g710kcal51.6g38.9g38g4.5g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263