Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g150g36kcal1.8g6.5g0.3g0g
Juustodippi, Pirkka 300g113g146kcal3.5g1.9g13.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras45g158kcal5.9g31.5g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g1301kcal85.6g99g60.4g8.6g
Valittu annoskoko623g650kcal42.8g49.5g30.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna311g325kcal21.4g24.8g15.1g2.2g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265