Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa800g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Peruna (vanha, kuorittu)1600g1314kcal28.8g281.6g1.6g16g
Paprika, punainen1200g308kcal10.8g55.2g4.8g24g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)800g217kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Heinz ketsuppi200g204kcal1.8g47.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12440g11645kcal676.4g937.4g563.8g148g
Valittu annoskoko6220g5823kcal338.2g468.7g281.9g74g
Annoskoko puolitettuna3110g2911kcal169.1g234.4g141g37g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926