Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2002g2437kcal425.5g0g80.1g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g576g86kcal10.9g9.8g0.6g0g
Paprika punainen 376g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)1126g451kcal23.7g76.6g4.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)50g130kcal6.5g6g9g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g150g1352kcal0g0g150.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1802g2469kcal43.8g545g5g16.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12440g14143kcal1031.4g1321.8g502.4g52.4g
Valittu annoskoko6220g7072kcal515.7g660.9g251.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna3110g3536kcal257.9g330.5g125.6g13.1g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853