Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl175g52kcal8g3.3g0.5g2.8g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)70g189kcal21g0g11.9g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g146g218kcal2.3g5.1g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g1692kcal151.2g16.8g115g5.6g
Valittu annoskoko623g846kcal75.6g8.4g57.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna312g423kcal37.8g4.2g28.8g1.4g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667