Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 131g411kcal10.8g75.7g3.9g13g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g61g98kcal14.1g0g4.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 61g139kcal9.8g0.3g11g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g88g280kcal20.1g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g2748kcal176.2g152g149.8g26g
Valittu annoskoko623g1374kcal88.1g76g74.9g13g
Annoskoko puolitettuna312g687kcal44.1g38g37.5g6.5g
Arvot/100g100g221kcal14.1g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568