Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 88g167kcal23.8g0g7.9g0g
Tonnikala vedessä 88g92kcal19.7g0g1.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g102g43kcal10g0.4g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g12g7.5kcal0.4g0g2.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki146g82kcal12.4g7.3g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g117g304kcal35.1g2.3g17.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g29g176kcal7g1.9g15.8g0g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]35g140kcal7.4g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g2042kcal232.2g28.2g116.2g0g
Valittu annoskoko623g1021kcal116.1g14.1g58.1g0g
Annoskoko puolitettuna311g511kcal58.1g7.1g29.1g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716